Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Greek WPA Finder – Πως να σπάσεις κωδικούς WiFi από το κινητό σου!

 

Μια νέα εφαρμογή για android κινητά τηλέφωνα η οποία σας βοηθάει να "κλέψετε" ασύρματο internet από τον γείτονα και όχι μόνο, έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και λίγο καιρό στο google play. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να ανακτήσει εργοστασιακούς κωδικούς από routers της CYTA καθώς και από NetFaster. Συμφωνα με τον δημιουργό της εφαρμογής, σύντομα θα προστεθεί αλγόριθμος εύρεσης κλειδιών για Thomson-Speedtouch routers, ενώ στο μέλλον ενδέχεται να μπουν και τα routers του ΟΤΕ στο παιχνίδι.
Παρακάτω θα σας δείξουμε αναλυτικότερα, πως δουλεύει η εφαρμογή, την οποία μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε από
εδώ, πατώντας το κουμπί install αριστερά επάνω, στην σελίδα που θα σας ανοίξει.

Βήμα 1ο:
Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο android τηλέφωνο σας μέσω του google play.

Βήμα 2ο:
Αφού προχωρήσετε με την εγκατάσταση και το άνοιγμα της εφαρμογής, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό banner, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτό είναι αναγκαίο κακό, όμως δεν κοστίζει τίποτα, αντιθέτως βοηθάει τον κατασκευαστή της εφαρμογής. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε ξανά αυτή την διαδικασία, καθώς η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί και θα είναι πλήρως λειτουργική.

Βήμα 3ο:
Στην κύρια οθόνη, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν την mac address (Εάν την ξέρουν ήδη) από το router που θέλουν να βρουν τον κωδικό του ή αλλιώς για περισσότερη ευκολία, να χρησιμοποιήσουν το μενού scan κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί και αυτό θα ψάξει να βρει μόνο του την αντίστοιχη mac address.

clip_image002[8]

Βήμα 4ο:
Το μενού Scan σκανάρει για ασύρματα δίκτυα και σας τσεκάρει αυτά τα οποία είναι πιθανότερο να μπορούν να σπάσουν.

clip_image002[10]

Βήμα 5ο:
Επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω δίκτυα, το πρόγραμμα επιστρέφει στην κυρίως οθόνη όπου έχει συλλέξει τα στοιχεία που χρειάζεται για να βρει τον κωδικό. Πατώντας το Get Password εμφανίζονται οι πιθανοί κωδικοί.

clip_image004

Βήμα 6ο:
Μπορείτε να αντιγράψετε τον πιθανό κωδικό, επιλέγοντας πάνω του και αμέσως μετά θα μεταβείτε αυτόματα στις ρυθμίσεις WiFi του κινητού σας, για να τον δοκιμάσετε.
Εάν όλα πήγαν καλά, θα έχετε καταφέρει να συνδεθείτε σε κλειδωμένο δίκτυο.

Προσοχή: Τα κλειδιά δεν είναι πάντα 100% έγκυρα και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να γίνεται κατάχρηση της εφαρμογής για δόλιους σκοπούς. Με λίγα λόγια μην το παρακάνετε με το wifi του γείτονα.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή, αφήστε τα σχόλια σας.

Happy Hacking ;)

18 σχόλια:

  1. Η εφαρμογή είναι προσωρινά μη διαθέσιμη γιατί διορθώνονται κάποια bugs και ετοιμάζεται νέο update. Θα επιστρέψει δριμύτερη κάπου μέσα στον μήνα φίλε..απλά λίγο υπομονή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε δύο εβδομάδες το αργότερο alex.Ίσως και λιγότερο.Την συγγνώμη μας για την καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia erwtish efoson hackarw to cyta tou geitona pernw to laptop kai bazw YWO......... ela omws den mporw na mpw sto laptop apo to cyta tou geitona enw ton exw apo to programa sas???????????aporw:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Patao na katevaso tin efarmogi kai lei mi diathesimi.... help pls!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ούτε Εγώ τη βρίσκω την εφαρμογή. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αδερφέ επείγον.στείλτε μου ένα αξιόΠιστο link γιατί απέσυραν την εφαρμογή από το Google play.δν μπορώ να την βρω στο internet.ευχαριστώ προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. An yparxei kapoy anebasmeno plz msn.gr@msn.com steilte link mipws kai swthoyme thnks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lipon paidia katevaste to blackmart alpha(litourgi me i xoris root) apoto internet kai psakte gia "greek wpa finder" tha sas to vgali kai meta katevaste to...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια καλησπερα...παω να το κατεβασω και μου βγαζει σφαλμα...τι κανω...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή