Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πως να βάλεις “σπασμένες” εφαρμογές στο iphone!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Iphone! Εντάξει, δεν λέω. Πολύ καλό το iphone, αλλά αν το έχεις  μόνο με τις εργοστασιακές εφαρμογές, τις εφαρμογές δηλαδή που έχει από μόνο του στην αρχή, δεν είναι και κάτι το εντυπωσιακό. Για να είναι ολοκληρωμένο και να μην ξεκολλάμε από πάνω του, όλοι μας θέλουμε να βάζουμε ολοένα και περισσότερες και καινούριες εφαρμογές. Επειδή όμως αυτές κοστίζουν, εμείς ψάξαμε για εσάς τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τις βάζουμε δωρεάν μέσω υπολογιστή, χωρίς να πληρώνουμε και έτσι να έχουμε ένα ολοκληρωμένο iphone.

iphoneapps

Για αποφυγή παρεξηγήσεων και προβλημάτων, ο συγκεκριμένος οδηγός λειτουργεί μόνο για iphone τα οποία έχουν υποστεί jailbreak, είναι δηλαδή “σπασμένα” και έχουν επίσης την εφαρμογή “CYDIA”. Για όσους δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, είναι ανούσιο να δοκιμάσετε αυτόν τον οδηγό.

1ο βήμα
Κατεβάζουμε τις εφαρμογές από το Internet

Υπάρχουν πολλά site που μπορείτε να βρείτε “σπασμένες” εφαρμογές, αλλά εγώ προτείνω αυτά τα δύο.

Apptrackr και idownloads

Για να καταλάβετε πως κατεβάζουμε τις εφαρμογές, θα σας δείξω ένα παράδειγμα.
Μπαίνουμε στο Apptrackr και βρίσκουμε την εφαρμογή που θέλουμε να κατεβάσουμε. Έστω ότι θέλουμε να κατεβάσουμε το “Angry birds”. Πατάω επάνω δεξιά στην μπάρα αναζήτησης(search) το όνομα της εφαρμογής και κάνω κλικ πάνω σε αυτήν που θέλω να κατεβάσω.

app

Πατώντας πάνω στην εφαρμογή, θα μας ανοίξει μια άλλη σελίδα η οποία περιέχει λεπτομέρειες για την εφαρμογή και διάφορα links για να την κατεβάσουμε. Τα links είναι αυτά που βλέπεται στην παρακάτω φωτογραφία στην κατηγορία downloads.

app2

Δοκιμάζετε όποιο link θέλετε, προτιμώντας τα πρώτα συνήθως γιατί είναι πιο καινούρια και στην συνέχεια κάνετε ότι σας ζητάει η κάθε σελίδα μέχρι να βγείτε εκεί που λέει downolad. Μόλις βγείτε εκεί, πατάτε download και η εφαρμογή κατεβαίνει στον υπολογιστή σας.

2ο βήμα
Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση  στον υπολογιστή μας το πρόγραμμα  ifunbox

Για να κατεβάσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα πατάμε εδώ.
Μόλις κατέβει το κάνουμε εγκατάσταση. Κατά την εγκατάσταση πατάμε σε ότι μας βγάζει “επόμενο”, δεχόμαστε τους όρους όταν μας το ζητήσει, διαλέγουμε την γλώσσα που θέλουμε να έχει το πρόγραμμα και στο τέλος, στην τελευταία εικόνα, “ξεκλικάρουμε” τα δύο κουτάκια όπως βλέπετε παρακάτω.
ifunbox

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα δείτε στην επιφάνεια εργασίας ένα εικονίδιο σαν και αυτό.

iFunboxx

3ο βήμα
Περνάμε τις εφαρμογές στο iphone

Συνδέουμε το iphone μας με τον υπολογιστή και ανοίγουμε το ifunbox από την επιφάνεια εργασίας.
Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα θα δείτε κάτι παρόμοιο με την φωτογραφία.

ifunbox2

Πατάμε επάνω δεξιά “Εγκατάσταση εφαρμογής” όπως βλέπεται κυκλωμένο στην φωτογραφία και αμέσως θα σας ανοίξει ένα παράθυρο για να διαλέξετε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε.. Συνήθως οι εφαρμογές μας βρίσκονται στον φάκελο “Λήψεις”. Επιλεγούμε λοιπόν την εφαρμογή που θέλουμε και πατάμε “Άνοιγμα”. Αμέσως αρχίζει η εγκατάσταση της εφαρμογής στο iphone η οποία διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα.

Αν η εγκατάσταση έγινε σωστά τότε θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα.

ifunbox3

Ανοίξτε το iphone σας και θα δείτε ότι η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί!

*Για απορίες ή ότι προβλήματα προκύψουν, αφήστε τα σχόλια σας.

**Καλό κόλλημα σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου